Hold øje med fotokonkurrencer fra bettingfirmaerne

Uanset om du elsker at spille poker, på casino eller fodboldkampe, kan det være en god idé at følge med i, hvad de mange bettingfirmaer deler på deres sociale medier som Facebook og Instagram. For der kan nemlig tit være spændende konkurrencer, som du kan deltage i. Og ofte er der tale om ret fede præmier, du kan være heldig at vinde.

Fordelen ved disse konkurrencer er, at der tit er tale om fotokonkurrencer, hvor du skal tage det fedeste, sjoveste eller mest kreative billede og dele med dem på de sociale medier. Det er en smart måde for firmaerne at få engageret deres brugere, og samtidig får de skabt en masse sjovt indhold, som deres øvrige følgere kan like og dele.

Find og like dem på de sociale medier

Hvis du gerne selv vil have muligheden for at kunne deltage i disse konkurrencer, når de endelig dukker op, kan vi anbefale, at du går ind og følger de mange forskellige bettingfirmaers sider på de sociale medier. Mange af dem, hvis ikke dem alle sammen, er aktive på de sociale medier, så det burde være nemt at finde frem til dem.

Ved at like deres sider, gør du det nemt for dig selv at kunne følge med i, hvornår der kommer nye fotokonkurrencer, som du kan deltage.

Med fotoudstyr er du langt foran de andre

Hvis du er så heldig at sidde inde med en masse fotoudstyr, som du alligevel går og bruger, enten i dit arbejde eller i din fritid, er du langt foran resten af feltet, da du har langt bedre mulighed for at tage nogle bedre billeder end dem.

Mange af de folk, der deltager i disse konkurrencer, har kun deres telefon til hjælp. Så hvis du bruger et rigtig godt spejlreflekskamera, den rette lyssætning og så videre, vil du have langt bedre chancer for at tage et mere kvalitetsfuldt billede end dine konkurrenter.

Gå efter at være sjov eller kreativ

Hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at deltage i en af de fotokonkurrencer, er det vigtigt, at du lægger en indsats i at være enten sjov eller yderst kreativ, da det kan give dig rigtig meget opmærksomhed og mange point hos dem, der i sidste ende skal sidde og afgøre konkurrencen.

Det er typisk de billeder, der skiller sig ud fra mængden, der ender med at løbe af med sejren. Så hvis du kan finde på noget originalt, kreativt eller bare utroligt morsomt, vil det formodentlig give dig en langt større sandsynlighed for at vinde i sidste ende.

Her er det ikke kameraudstyret, det kommer an på, men hvad du har mellem ørerne. Og så er det en rigtig god måde at holde dig selv kreativ på, ved hele tiden at udfordre dig selv med nye kreative udfordringer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.