5 butikker hvor du kan købe fotoudstyr på afbetaling

Hvis du gerne vil have nyt fotoudstyr at lege med, men ikke har pengene til at kunne købe det kontant her og nu, kan du jo overveje at købe det hele på afbetaling i stedet for. Det er ikke alle, der er lige glade for tanken om at skulle købe udstyr på afbetaling, men hvis du har en nogenlunde sikker indkomst, bør det ikke være noget problem for dig at afdrage på afbetalingen over de næste par måneder.

For at gøre det nemt for dig at finde frem til de butikker, der tilbyder dig at købe nyt fotoudstyr på afbetaling, har vi her samlet en liste over fem af de butikker, der giver dig denne mulighed.

Du skal som udgangspunkt bare være fyldt 18 år for at kunne købe på afbetaling eller låne penge, og så må du som regel ikke være registreret som dårlig betaler. Opfylder du de to krav, er det bare med at slå dig løs i en af de følgende butikker.

Elgiganten

Elgiganten har et samarbejde med Santander Consumer Bank, hvor de kan tilbyde dig finansiering af dine køb. Lige nu kan du eksempelvis få de første 6 måneder med 0% i rente. Elgiganten har en masse fotoudstyr, så der burde være masser at vælge imellem.

PhotoCare

Hos PhotoCare har du også mulighed for at kunne få finansieret dit køb, hvis du ikke selv har råd til at lægge ud for det her og nu. De samarbejder med Resurs Bank, som finansieringen vil foregå hos.

Wupti

Hvis du har brug for nyt udstyr til dit kamera, kan du også vælge at handle ind hos Wupti. Her har de nemlig en aftale med Ekspres Bank, som gør det muligt for dig at købe på afbetaling i helt op til 60 måneder.

Power

Du kan også gå i Power, hvis du gerne vil kunne købe på afbetaling. Ligesom Elgiganten har Power også et samarbejde med Santander, som gør det muligt for dig at købe ind nu og betale senere. Du kan sågar ansøge om finansieringen hjemmefra, så du slipper for at skulle i butikken.

Proshop

Den sidste mulighed, vi har med på listen her, er Proshop, hvor du også kan købe på afbetaling. Her har de lavet et samarbejde med Basisbank, og du skal blot udfylde låneskemaet online, underskrive med dit NEM-id, og så kan du ellers bare begynde at hive ting ned fra hylderne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.