Få et forbrugslån og indsæt pengene i din foto-virksomhed

Er du selvstændig fotograf, og har du brug for penge til at kunne købe et studie, nyt udstyr eller lignende, kan det være en idé at tage et forbrugslån i dit private navn for så at sætte pengene ind i din virksomhed. Du kan sagtens skyde penge ind i din virksomhed, især hvis du bare ejer en enkeltmandsvirksomhed.

Og banken behøver jo ikke at få at vide, at du sætter pengene ind i din virksomhed i stedet for at bruge dem på forbrugsgoder som rejser eller gaver. Det kan være en nem måde at finde flere penge til din virksomhed, hvis det kniber med økonomien.

Hvor mange penge skal du bruge?

Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange penge du skal bruge. Skal du bruge mange hundrede tusinde på at bygge et helt nyt fotostudie op fra bunden, er det eksempelvis ikke sikkert, at du bare lige kan regne med et forbrugslån. Nok nærmere tværtimod.

Her skal du formodentlig ud og have et rigtigt lån i din virksomhed, hvor du skal i banken med dine planer og idéer, forretningsplan og budgetter. Men hvis du bare skal bruge 10.000 kroner til at kunne købe et nyt kamera, kan du lige så godt dække det med et forbrugslån.

Kan du tjene pengene?

Det bedste vil selvfølgelig være, hvis du bare går ud og tjener pengene, som du skal bruge. På den måde slipper du for at skulle låne penge, og du behøver ikke at optage ny gæld for at dække dine udgifter.

Så prøv at se om du ikke kan få et job i den nærmeste fremtid, som kan dække de udgifter, du har planer om. Det vil være den sundeste løsning for din økonomi, både i din privatøkonomi og for din virksomheds økonomi.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.