Akut nyt udstyr? Tag et kviklån

Er dit fotoudstyr gået i stykker, og har du bare akut brug for noget nyt her og nu, hvis du eksempelvis står over for en stor opgave, som du bare ikke kan droppe, kan du overveje at tage et kviklån for at kunne købe erstatninger for det udstyr, der er gået i stykker.

Selvom et kviklån typisk har høje renter, kan det være nødvendigt at tage sådan et engang imellem, hvis du ikke har nogle andre alternativer, og hvis du ikke har en pose penge stående i banken, som du bare kan trække på.

Kviklån uden renter

Hvis du er interesseret i det, og hvis du kan finde det rette tilbud, kan du gå efter at finde et kviklån med rentefrihed. Der er flere låneudbydere, der tilbyder kviklån for 0 kroner – hvor du vel og mærke betaler nøjagtigt det samme beløb tilbage, som du har lånt.

Det eneste krav, de har, er at du betaler inden for en kort tidsperiode. Det kan eksempelvis være på 30 dage. Men hvis det også er nok til at kunne gennemføre den opgave, du står overfor, samt at modtage betalingen for dit arbejde, kan det jo være, du sagtens kan betale lånet ud, inden de 30 dage er gået.

Prøv at få forskud på opgaven

Hvis du ikke vil låne penge, men stadig står og mangler dem her og nu til at kunne købe udstyr for at udføre en opgave, kan du jo også undersøge, om der er en mulighed for at få et forskud på den pris, der er blevet aftalt for at udføre opgaven.

Det er ikke sikkert, at du kan få hele beløbet på forskud, men det kan jo være, du er heldig at kunne få akkurat nok til at kunne de udgifter, der måtte være forbundet med det udstyr, du skal erstatte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.