Køb dit fotoudstyr på afbetaling

Vil du gerne have nyt fotoudstyr, men har du ikke råd til det her og nu, og er du ikke interesseret i at tage et lån for at kunne betale det, kan du jo overveje et alternativ i nogenlunde samme boldgade, nemlig at købe det på afbetaling.

Der er efterhånden masser af muligheder for at købe ting på afbetaling. Og det samme gør sig også gældende, hvis du skal ud og købe nyt fotoudstyr. Der er rigtig mange butikker, der tilbyder dig at købe på afbetaling, så det kan også godt lade sig gøre at finde butikker, der sælger fotoudstyr, som gerne vil sælge til dig på afbetaling.

Del din betaling op i mindre bidder

Det smarte ved at købe dit udstyr på afbetaling er nemlig, at du kan dele din betaling op. I stedet for at skulle af med eksempelvis 10.000 kroner her og nu for nye linser eller en ny lyssætning, kan du dele betalingen op i måske 10 bidder, så du skal betale 1.000 kroner om måneden i stedet for.

Det er meget mere overskueligt for de fleste, hvis de ikke har en stor bunke penge liggende. Mange mennesker tjener jo fast en løn hver måned, og derfor er det måske nemmere at kunne overskue at skulle mangle de 1.000 kroner om måneden i de næste 10 måneder, end at skulle i gang med at spare sammen til at kunne købe det kontant.

Så kan du jo lige så godt købe det her og nu. Prisen bliver nogenlunde det samme på nær lidt renter og måske et oprettelsesgebyr. Men flere steder er faktisk begyndt at køre rentefrit, så du slipper med nogenlunde den samme pris, som du egentlig skulle have betalt for produktet her og nu.

På den måde kan du få råd til det udstyr, du måske allerede havde droppet idéen om at købe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.