Tjen penge som fotograf ved siden af dit studie

Tjen penge som fotograf ved siden af dit studie

Savner du at have flere penge mellem hænderne, mens du studerer, og har du ikke rigtig nok i din SU, er der heldigvis noget, du kan gøre ved det.

Er du eks. glad for at fotografere, kan du lave en ganske fin indtægt ud af det ved siden af dit studie. Det er også et sjovt og anderledes studiejob, og du behøver ikke at have taget en uddannelse eller at gå på Den Danske Filmskole for at kunne tjene penge som fotograf.

Mulighed for at tjene penge på din hobby

Hvis det er din helt store hobby, er det jo oplagt at tjene penge på den. Det er altid fedt at kunne kombinere sin hobby med at tjene penge.

Der er brug for fotografer ved mange forskellige lejligheder. Så hvis du har et godt netværk, kan du nemt komme i gang med at få dine første jobs. Og er du ikke så meget til at være fotograf ved fester, kan du også altid kaste dig over opgaver som portrætfotos, familiefotograf eller lignende.

Tag ikke for mange opgaver ind

Det er dog meget vigtigt, at du ikke tager for mange opgaver ind. Der skal nemlig også være plads til at studere, og selvom du har mulighed for en lang række opgaver, kan du hurtigt ende med at blive stresset, hvis du tager for mange.

Derudover er der også en risiko for at blive trukket i SU, hvis du ender med at tjene for mange penge ved siden af dit studie. Så det gælder om at finde en god balance mellem de to ting, hvis du gerne vil have det hele til at gå op i en højere enhed.

Få erfaring som du kan få gavn af efter dit studie

Hvis du vælger at kaste dig ud i dette som dit studiejob, har du rigtig god mulighed for at få dig en masse praktisk erfaring, som du kan få gavn af efter dit studie.

Det kan eks. blive meget nemmere at starte dit eget firma inden for fotografi, eller du kan have nemmere ved at få arbejde eller praktikpladser inden for den samme branche, hvis det er den vej, du ønsker at gå.

Alle former for studiejobs er generelt bare en god idé, da det kan give dig en forlomme, når det gælder om at få både jobs og praktikpladser senere hen.

Fundament for fuldtidsjob i eget firma

Denne hobby, som du laver til dit studiejob, kan jo også ende med at blive et “rigtigt” firma, hvor du kan arbejde på fuld tid som fotograf. Tænk på at du måske en dag kan leve af at være fotograf i dit helt eget firma.

Kan du finde ud af at skaffe jobs og levere gode resultater ved at have en lille hobbyforretning som fotograf ved siden af din virksomhed, så prøv at tænk på hvad du kan drive det til, hvis du vælger at gå ind i det på fuld tid, når du er færdig med dit studie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.