A-kasse som fotograf

Hvis du er fotograf, eller hvis du overvejer at blive det, kan det være, du er i tvivl om, hvorvidt du har mulighed for at være med i en a-kasse, eller om det vil være en god idé for dig at blive medlem. Det kommer vi til at kigge lidt nærmere på her, hvor det i dag skal handle om valg af a-kasse som fotograf.

Med mindre du er ansat et sted som fotograf, er der stor sandsynlighed for, at du er startet ud som selvstændig. Og alle, hvis ikke stort set alle, selvstændige har også mulighed for at være med i en a-kasse.

Det kan jo være, der kommer et tidspunkt i virksomhedens levetid, hvor det bare ikke kan løbe rundt mere, og derfor har selvstændige jo lige så meget ret til hjælp i de hårde perioder af tilværelsen, som almindelige lønmodtagere har.

Så hvis du vælger at blive selvstændig fotograf, skal du ikke være bange for, at du ikke kan melde dig ind i en a-kasse, som kan hjælpe dig, hvis du på et tidspunkt skulle have svært ved at fylde ordrebogen op.

Sammenlign og find det rette valg for dig

Hvis du er ansat som fotograf i en virksomhed, og dermed er helt almindelig lønmodtager, er det dog ikke sikkert, at du skal vælge den samme a-kasse, som hvis du er selvstændig. Der er nogle a-kasser, der målretter sig mod netop selvstændige.

Uanset om du er selvstændig eller ej, er det en rigtig god idé at bruge lidt tid på at sammenligne de mange a-kasser, der er på markedet. For de har alle sammen noget unikt at kunne tilbyde dig, også selvom du er fotograf.

Derudover kan der også være forskel på prisen, så hvis det er et punkt, der betyder meget for dig, er det især en god idé at sammenligne de forskellige tilbud, da der kan være udsving i prisen fra a-kasse til a-kasse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.