Tjen penge på dine feriebilleder

Hvis du elsker at kombinere det at rejse med at kunne tage en masse billeder, bliver du sikkert glad for at finde ud af, at du rent faktisk kan tjene penge på dine feriebilleder. Og der behøver ikke bare at være tale om håndører. Nej, du kan faktisk tjene mange tusinde kroner på at sælge dine feriebilleder, hvis du har lyst til det.

Så hvis du har en passion for at rejse ud i verden og for at fotografere, kan det være en rigtig god idé at bruge lidt tid på at sætte dig ind i, hvordan du kan tjene penge på dine billeder, da det jo kan være med til at dække dine udgifter til dine rejser og til dit fotoudstyr. Du bliver sikkert ikke rig, men et par tusinde ekstra om måneden kan da pludselig føre til en del flere rejser om året, uanset om du vil til Portugal, Brasilien eller Thailand.

Lad os introducere stock billeder

Måden du kan tjene penge på er ved at sælge dine billeder som stock billeder. Det er der rigtig mange fotografer, der allerede gør, og som har gjort det i mange år. Nogle er professionelle og lever udelukkende via at tage billeder, som de sælger på denne måde, mens langt de fleste bare bruger metoden til at supplere deres almindelig lønindkomst.

Det foregår på den måde, at de billeder, du eksempelvis tager, når du er ude at rejse, lægges til salg på diverse portaler for stock billeder. Så kan andre personer eller firmaer så købe rettigheden til at må bruge det ene billede, du har taget, og hvis de gør det, modtager du en sum penge for hver gang, det sker.

Bedre billeder giver bedre indtjening

Derfor er det også vigtigt at tænke over, at jo bedre billeder du så rent faktisk får taget, giver dig en større mulighed for at tjene mere. Hvis der er en lang række billeder ved siden af hinanden af det samme motiv, vil det typisk være det bedste eller mest skarpe billede, der bliver solgt.

Så sørg for at tage nogle gode billeder, så du har en stor sandsynlighed for at blive valgt over alle de øvrige fotografer. Der er ingen begrænsning på, hvor mange billeder du kan lægge op. Alle skal dog godkendes, inden de bliver sat til salg, men du kan lige så vel have 10 billeder, som du kan have 100 eller 1000 til salg på disse platforme, så der er intet, der begrænser dig i at give den gas.

Brug gamle feriebilleder

Det behøver ikke kun at være nye feriebilleder, du tjener penge på. Har du et stort arkiv med gamle billeder fra tidligere rejser, kan du jo også vælge at sætte dem til salg, hvis de alligevel bare ligger og samler støv. Så er det jo bedre at kunne tjene lidt penge på dem i stedet for.

Og det behøver ikke kun at være feriebilleder. Har du bare billeder, der egner sig til at blive lagt på en stock photo platform, er det bare med at få det lagt online, så du kan komme i gang med at tjene penge på dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.