Sådan får du flere likes på dine madbilleder

Elsker du at lave simpel mad, og er du glad for at kunne dele dem med dine venner og følgere på de sociale medier, kan det være, du også er interesseret i at få så mange likes og delinger af dine billeder, som overhovedet muligt.

Vi giver dig her et par tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan komme til at få endnu flere likes på dine billeder på bl.a. Instagram. På den måde øger du også sandsynligheden for at få endnu flere følgere, hvilket i sidste ende bare kan kaste endnu flere likes af sig.

Brug tid på at tage gode billeder

Først og fremmest er du nødt til at bruge tid på at koncentrere dig og tage gode billeder. Din mad skal også være anrettet pænt, så det nytter ikke noget, at du bare har klasket det hurtigt på din tallerken, hvor det ligger hulter til bulter.

Brug tid og gør dig umage. Så får du også taget de bedste billeder. Og jo bedre billeder du ender med at tage og dele på de sociale medier, desto flere likes vil dit billede som regel også få.

Husk dine hashtags

Derudover er det vigtigt, at du sørger for at bruge de rette hashtags, da det også er en nem måde at få flere likes på dine billeder. Folk søger tit via hashtags på eksempelvis Instagram, så ved at putte de rette hashtags på dine billeder, er der større sandsynlighed for, at flere og flere ser dem.

Du kan se, hvor populære de forskellige hashtags er, og på den måde kan du målrette dine hashtags mod de mest populære mad-hashtags. Ser dine billeder godt ud, og har du de rette hashtags på, skal du nok få likes på dine billeder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.